Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Internationaal interieurmerk

Jong bedrijf met veel potentie


Beschrijving

Dit jonge bedrijf is in korte tijd gegroeid tot een bedrijf met ruim 700 verkooppunten en €1 mln omzet in 2018. Dit alles in een tijdsbestek van 5 jaar tijd waarbij de eigenaar de eerste 3 jaar nog werkende was voor een baas.

Internationaal groeien
Inmiddels is het duidelijk dat er een volgende stap moet worden genomen. Een stap die voor internationaal verdere groei en optimalisatie in de organisatie moet zorgen. Het potentieel is buiten Nederland inmiddels veel groter dan daarbuiten. Azië lonkt en Europa moet (deels) nog wakker geschud worden. In Duitsland en België trekt de groei aan. De volgende stappen vragen meer expertise.

Internationale sales
Internationale sales en management van sales agents/ distributeur is de founder ook niet vreemd en desgewenst kan deze taak worden opgenomen. Aangezien alles is ge-outsourced is er geen magazijn/ magazijnpersoneel/ boekhouder aanwezig.

Bereidheid eigenaar
De beste partner is er een die een lopende organisatie bezit waar dit specifieke merk in geïntegreerd kan worden. Met een bestaande binnen en buitendienst kan er snel geschakeld worden. De founder zelf is bereid om personeel verder op te leiden in de wereld van dit groeiende merk. Door de juiste personen op de juiste plek kan dit merk hard groeien.

Aangeboden belang
De founder is bereid zijn (bijna) volledige bedrijf over te dragen. Met een belang van 10% wil hij nog deels actief blijven en de creatieve leiding (inkoop| productontwikkeling|communicatie en marketing) op zich blijven nemen.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBIT € 150,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Groothandel
Profielnummer
#27165
Rechtsvorm
B.V.