Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kleinschalig entertainment bedrijf

Onderneming met een internationale uitstraling


Beschrijving

Een kleinschalig entertainment bedrijf met internationale uitstraling en gericht op bezoekers met een passie voor radiografisch bestuurde automodellen, wordt ter overname aangeboden.

Bijzonderheden
Vanuit een profes­sionali­­sering van zijn hobby is de ondernemer tot de onderneming gekomen, maar door de sterke groei kan de ondernemer de exploitatie van het entertainment bedrijf niet meer combineren met zijn andere activiteiten en wil om die reden zijn onderneming verkopen. De on­der­neming biedt hobbyisten met een affiniteit voor techniek de gelegen­heid hun hobby, alleen of in groepsverband, uit te oefenen en deel te nemen aan internationale wedstrijden. In het marktsegment heeft de ondernemer een unieke positie verworven. De bezoekers komen vooral uit Duistland, Nederland, en België. 

Activiteiten

  • Het bieden van faciliteiten voor uitoefen van hobby, al dan niet in groepsverband met mogelijkheden tot deelname aan wedstrijden;
  • Exploitatie van kantine;
  • Webshop en detailhandel.

Kerncijfers
De omzet ligt tussen de € 250.000 en € 350.000. Er wordt een uitstekende marge gerealiseerd. Groeipotentie sterk aanwezig.

Personeel
De onderneming heeft naast de ondernemer 1 personeelslid in dienst.

Profiel koper
De onderneming is bij uitstek geschikt voor een enthousiaste ondernemer met gevoel voor de entertainment industrie, horeca en commercie (via webshop en winkel).

Propositie
Overname van activa, voorraad en goodwill. Het indicatie overnamebedrag bedraagt € 150.000.

Transactievorm
Activa/ passiva transactie

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector. 

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25055
Rechtsvorm
Eenmanszaak