Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Landelijke keten van fitness studio’s met uniek concept

Succesvolle franchiseformule met eigen vestigingen


Beschrijving

De onderneming betreft een fitnessketen met een uniek concept dat sporten toegankelijk maakt voor een brede doelgroep. De activiteiten bestaan uit het aanbieden van een fitnessprogramma waar onder professionele begeleiding een complete conditie- en krachttraining wordt gegeven.

Eigen vestigingen
De onderneming heeft diverse eigen vestigingen en heeft daarnaast het sportconcept uitgezet in een succesvolle franchiseformule die ruime kansen biedt voor verdere uitbreiding.

Bijzonderheden
Er is een goede track-record opgebouwd en er wordt hoge toegevoegde waarde geleverd voor de sporters. De onderneming heeft jarenlange partnerships met diverse organisaties en specialisten. Voor het ‘loggen’ van sportprestaties wordt gebruik gemaakt van een app.

Omvang onderneming
De afgelopen jaren is een sterke groei gerealiseerd. Het management verwacht door haar goede marktpositionering de komende jaren verder te kunnen groeien in omzet en resultaat. Ontwikkelingen op het gebied van marketing en het continu inspelen op de trends in de fitnessbranche spelen hierin een belangrijke rol.

Aantal medewerkers
De organisatie is efficiënt ingericht en operationeel goed op orde. Over de verschillende eigen vestigingen is circa 4,8 FTE in dienst. 

Huisvesting
De onderneming heeft al een landelijke dekking, maar is door de reputatie en doelgroep zowel in Nederland als daarbuiten prima uit te bouwen. De locaties van de eigen vestigingen worden marktconform gehuurd en zijn up-to-date.

Transactie
De transactie is interessant voor zowel financiële partijen als strategische partijen die hun marktaandeel in de fitnessbranche willen uitbreiden, danwel het groeipotentieel van de onderneming uit te bouwen.

Contact
Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is aanvullende informatie beschikbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers en investeerders.

Omzet
€ 1,800,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Nederland
Sector
Franchise, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25771
Rechtsvorm
B.V.