Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Lunchroom-snackbar in regio Leeuwarden

Een terras aan bevindt zich in de passage aan de voorzijde over de gehele frontbreedte


Beschrijving

Luchroom-snackbar

Deze nette lunchroom annex cafetaria heeft in bijna 25 (!) jaar zeker bewezen een stabiel en solide bedrijf te zijn. Het bevindt zich in de (verbindings)passage tussen de grote (centrum)parkeerplaats en het stads- en winkelcentrum en is daarmee een van de drukst belopen straatjes.

Snackbar
De snackbar afdeling (ca 25 m²) is aan de rechterzijde, met ruime zitgelegenheid. De jonge apparatuur, (bijv. hoogrendement bakwand 5 jaar, koelvitrine 2,5 jaar, Nissei softijs machine 5 jaar), wordt goed onderhouden middels onderhoudsovereenkomsten bij de leverancier.

Lunchroom
Het lunchroom gedeelte (ca 50m²) links is voorzien diverse zitjes en heeft een warme inrichting. De gasten ruimten zijn 5 jaar geleden gerenoveerd.

Keuken
De keuken bevindt zich achterin het bedrijf, beschikt over voldoende apparatuur en een koel- en vriescel, en staat in verbinding met beide afdelingen.

Bijzonderheden
De nette toiletgroepen bevinden zich achter in de lunchroom. Het geheel maakt een prima verzorgde indruk. Een terras aan bevindt zich in de Passage aan de voorzijde over de gehele frontbreedte. Het bedrijf beschikt over een volledige Drank- en Horecawetvergunning. Omzettechnisch een zeer stabiel bedrijf met een een prima rendement.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27016