Als investering voor verhuur

Deze luxe chalet, met in totaal 3 kamers ligt aan het water in het natuurgebied van BuitenHuizen zoekt investering. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 30.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30016

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Deze luxe chalet, met in totaal 3 kamers ligt aan het water in het natuurgebied van BuitenHuizen. Prachtige open leefruimte waarin zich zowel de woonkamer, de eethoek als de keuken bevinden. Er valt veel natuurlijk licht naar binnen en men heeft hier mooi zicht naar buiten door de mooie grote raampartijen. De woning heeft geen gasaansluiting, maar wel 8 zonnepanelen en een warmtepomp en is dus zeer milieuvriendelijk.

Woonkamer
De knusse woonkamer is ruim opgezet. De moderne en luxe keuken is van alle gemakken voorzien en is luxe uitgevoerd met een koelkast inclusief vriesvak, combimagnetron, vaatwasser en kookplaat met afzuiging.

Slaapkamer
Met 2 slaapkamers biedt het object slaapplaatsen voor vier personen. In de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed (2 losse bedden naast elkaar) met aan weerszijden nachtkastjes en een ruime wandvullende kast. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden apart van elkaar met daar tussenin een nachtkastje. Hier bevinden zich 4 opbergkasten boven één van de bedden.

Badkamer
De mooie en moderne badkamer is compleet betegeld en heeft een prachtige ruime douchecabine, enkele wastafel met opbergruimte, designradiator en toilet.

Overig
De aan het water grenzende, goed onderhouden, tuin is prachtig aangelegd. Er is een gezellig buitenterras en ook op het gazon kan men heerlijk plaatsnemen om bijvoorbeeld van de zon te genieten.

Locatie
Slechts 15 minuten rijden van het strand bij IJmuiden en/of Wijk aan Zee en op 20 minuten van Amsterdam.

Bijzonderheden

  • Het park is het hele jaar open en huisdieren zijn toegestaan.
  • Er is CAI-aansluiting en ook is er internet beschikbaar.
  • De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen € 8.100 per jaar.
  • Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
  • De prijs van het chalet is inclusief btw, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur.
  • Het is mogelijk om de kavel waarop het object geplaatst is te kopen.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.