Matchingsplatform overheden en ondernemingen

Exclusieve deals voor ondernemingen met overheid
Uniek matchingsplatform in een unieke markt met exclusieve deals met de overheid. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 25.000

EBITDA

EBITDA € 15.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30178

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Afgelopen 2 jaar is dit matchingsplatform opgebouwd in een unieke markt. De propositie maakt het mogelijk dat overheden exclusief met de onderneming kunnen samenwerken zonder last te hebben van concurrentie.

Businessmodel
Verdienmodel is een jaarlicentie en samenwerking wordt vooraf gegaan door een betaalde pilot. Overheden zullen de komende jaren bezuinigen op externe inhuur en zullen veel meer eigen personeel inzetten op interne klussen.

Werking platform
Het sterke aan het platform is dat je in je eigen groep (onderneming), met eigen groepsdeelnemers en een eigen competentielijst kan matchen. Groepsdeelnemers kunnen interne afdelingen zijn, een gehele organisatie, organisaties die in een regio willen samenwerken enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het doel is samenwerkingen aangaan met overheden voor bepaalde projecten. 

Reden verkoop
Voornaamste reden dat de huidige eigenaar het platform wil verkopen is dat er een ander soort ondernemer nodig om landelijk op te schalen. Daar ligt niet de kracht en drijfveer van de huidige eigenaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!