MKB-adviespraktijk (schaalbare online boekhouder) zoekt investeerder

Met voorkeur voor converteerbare lening


Beschrijving

Een tweetal bewezen formules (schaalbaar) welke toe zijn om verder uitgebouwd te worden. Adviespraktijk biedt oplossingen voor MKB-bedrijven (doelgroep: ingenieurs/software/ICT). Speciaal opgeleide en gekwalificeerde adviseurs ondersteunen – op objectieve en onafhankelijke wijze – de cliënt bij het identificeren van doelstellingen, de daarbij behorende probleemstellingen en de implementatie van oplossingen. Aangevuld met accounting en belastingen.

Bedrijfsscan
In de bedrijfsscan analyseert de onderneming bedrijfsdoelstellingen en de bedrijfssituatie. Daarbij kijkt het bedrijf kritisch naar bedrijfsprocessen en identificeren kansen en knelpunten.

Bedrijfsanalyse
De bedrijfsanalyse omvat onder andere een financiële analyse, strategische analyse en marktonderzoek. Uit de bevindingen volgt een helder advies, gericht op de doelstellingen van het bedrijf. Het bedrijf presenteert de resultaten en financiële blauwdruk naar het doel voor de ondernemer.

Online boekhouder
Online boekhouder voor de zelfstandige onderneming. Van 1 tot 50 medewerkers. De volledige boekhouding uitbesteden voor de laagste prijs. Online, transparant en goedkoop. Uiterst efficiënte wijze van werken is de waarborg voor de beste service, lage prijs en schaalbaarheid.

Werkwijze online boekhouder
Vaste maandelijkse tarieven met een vaste scoop (administratie en belastingen). Extra diensten worden middels een ticketsysteem aangevraagd. Cliënt krijgt vooraf een vaste prijs.

Geschikt voor
Idealiter een investeerder met een investeringshorizon van 5 tot 10 jaar. Een ervaren partij/persoon met affiniteit met de sector verdient de voorkeur.

Transactievorm
De voorkeur gaat uit naar converteerbare lening.

Omzet

€ 300.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29451

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!