Moderne kapsalon met een goed vast rendement in een groeigemeente

De kapsalon is lid van een franchiseformule

Een goed renderende moderne kapsalon in Midden-Nederland (regio Amersfoort). Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 270.000

EBITDA

Nettowinst € 41.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Utrecht

SECTOR

Franchise
Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30839

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Een goed renderende moderne kapsalon in Midden-Nederland (regio Amersfoort). De kapsalon is lid van een, landelijk goed aangeschreven, franchiseformule. Binnen deze formule is er veel vrijheid voor ondernemen en veel ondersteuning voor ondernemers in de vorm van coaching en marketing. De franchise formule waar deze kapsalon bij hoort is een sterk merk.

Kapsalon
De Kapsalon beschikt over ca. 10 stoelen en de ca. 10 medewerkers incl. ondernemer vervullen 5-6 FTE. De kapsalon is recent verbouwd en het interieur is modern en eigentijds. 

Locatie
De onderneming is gevestigd in een goed verzorgd huurpand in het centrum van een groeigemeente. De kapsalon is centraal in een stadskern gelegen op een zichtlocatie. Een stadskern zonder leegstand en een grote aantrekkingskracht uit de gehele regio.

Bijzonderheden
De salon heeft een stabiele groei en een vaste klantenkring, daarnaast een stabiel team wat onafhankelijk van de ondernemer functioneert. de ondernemer zelf is ca. 2,5 dag werkzaam in de salon.

Financieel
De omzet bedraagt de laatste jaren ca € 270.000. met een netto winst van ca € 45.000

Interessant voor
De onderneming is in het bijzonder interessant voor een ondernemende kapper/kapster die een reeds bestaande en goed renderende kapsalon met voldoende groeipotentieel wenst over te nemen. de onderneming is ook interessant ondernemers die schaalvergroting en synergie met een bestaande onderneming voor ogen hebben.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten en het gezin.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. in overleg is er veel mogelijk over de hoedanigheid en looptijd van de overname.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 90.000 (activa + goodwill).

Kantoor uitgelicht


Marktlink is al meer dan 25 jaar dé M&A-specialist. Jaarlijks begeleiden 130 professionals ruim 100 deals. Altijd onafhankelijk en met een passie voor ondernemen.