Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Mooie horecazaak in prachtig historisch pand (BE)

Regio Geel – Lommel – Beringen in België


Beschrijving

Deze mooie horecazaak is ondergebracht in een prachtig gerenoveerd historisch pandgelegen op een goede locatie in het centrum van de gemeente. Op eigen terrein is er ruimte voor 2 eigen wagens en aan de ingang 2 voor klanten. Verder heeft de locatie een opmerkelijk ruim aanbod parkeergelegenheid in de directe nabijheid. 

Bistonomie
Momenteel kan de zaak omschreven worden als de beter bistronomie met een ruim en uitzonderlijk assortiment aan speciaalbieren aangevuld met een uitzonderlijke kwaliteit binnen de selectie vleesgerechten en tapas, maar wordt ook door vegetariërs bejubeld. Het aanbod lokale producten is bijzonder. De zaak is sfeervol ingericht en heeft een interieur met degelijke en waardevolle materialen die een aangename en een ontspannen sfeer creëren. 

Herenhuisliving
Zij bestaat uit 2 fraaie verbruikzalen nl de ‘herenhuisliving’ met sfeerverlichting (40 zitplaatsen) en de ‘tuinkamer’ die uitgeeft op de tuin (24 zitplaatsen). Beide zalen kunnen samen of apart gebruikt worden. Het tuinterras (76 zitplaatsen) in een prachtige tuin is voorzien van een speeltuintje, kruidentuin én gezellig tapasterras en geeft zicht op de historische gebouwen. De toog is ondanks het ruime aanbod bieren niet voorzien van barkrukken en is ingericht als werktoog in een afzonderlijke stijlvolle ruimte.

Keuken
De zeer functionele keuken is volledig ingericht met apparatuur van hoge kwaliteit en ligt tussen de 2 verbruikzalen in. Er zijn geen extra investeringskosten gezien alle apparatuur nieuw én goed onderhouden is.

Inkomsthal
Er zijn aparte toiletten voor dames, heren én rostoelgebruikers. Men komt het pand binnen via een ‘statige’ inkomhal met tevens toegang naar de bovenverdieping die voorzien is voor privé-bewoning. Rolstoelgebruikers kunnen toegang vinden tot zowel de tuin als het gebouw dankzij drempel-vrije hellingen.

Handelspand
Het pand wordt verhuurd als zijnde handelspand (eventueel voor meerdere doeleinden) en privé-woongelegenheid erboven (1 appartement en 1 studio) dit allemaal gelegen binnen het prachtig gerenoveerd historisch pand. Verder is het pand vrijwel volledig onderkelderd, voorzien van een aparte leverancierstoegang. Ook een naastgelegen bijgebouw biedt zeer ruime opbergmogelijkheden of kan na inrichting dienst doen als bijkomende feestzaal. Het handelsfonds heeft een uitzonderlijk gunstig contract met een brouwerij.

Uitbreidingsmogelijkheden
Momenteel is de horecazaak een pure avondzaak (behalve op zondag wanneer ook ontbijt/brunch/lunch mogelijk is) maar met uitbreidingsmogelijkheden in verschillende richtingen: openen tijdens de lunch-uren, uitbreiding huidig aanbod,....

Maar ook een wijziging van bestemming  is mogelijk vb. omvormen naar conceptstore in combinatie met koffiebar of eetgelegenheid , specialiteitenwinkel, business- of meetingruimte,...

Kortom
Deze zeer mooi en goed onderhouden kindvriendelijke zaak heeft enorm veel potentieel en moet echt gezien worden. Het pand ligt bovendien temidden van toeristische wandel- en fietsknooppunten. De horecazaak zelf is een erkende fietsvriendelijke zaak en erkend toeristisch infopunt.

Ideaal profiel overnemers
Gemotiveerd koppel die carrière wensen te maken in de horeca.  Meehelpen opstarten mogelijk - Opleiding inbegrepen.

Huurprijs
De maandelijkse huurprijs van het handelspand is geïndexeerd naar 1437,48 €. Het privé woongedeelte van 1 appartement en 1 studio dient gelijktijdig gehuurd te worden aan tevens 1437,48 € (voor de 2 samen). Verder zijn er op de eerste verdieping nog een buffetruimte, ruim bureel en personeelsruimte met sanitair. Het geheel van lokalen op beide verdiepingen biedt tal van mogelijkheden voor b&b.

Interesse
Indien u interesse heeft in deze horecazaak, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en denken graag mee over de financiering en haalbaarheid van uw project op deze locatie. Verdere inlichtingen geven wij graag tijdens een persoonlijk onderhoud na het regelen van de gebruikelijke geheimhoudingsovereenkomst.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wenst om persoonlijke reden afstand te doen van de onderneming.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 140.000

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 330,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden België
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25879
Rechtsvorm
B.V.