Onderneming gespecialiseerd in beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken

Speelt nu ook mee in de markt van de grotere aanbestedingen


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een onderneming gespecialiseerd in beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken. Dit bedrijf is in de aanvangsjaren vooral met kleine projecten gegroeid en heeft sindsdien een zeer grote reputatie opgebouwd in de sector.

Bijzonderheden
In de voorbije 5 jaar is het er in geslaagd om zijn omzet te verdubbelen en speelt nu ook mee in de markt van de grotere aanbestedingen.

Kans
Het bedrijf zou een ideale partner zijn voor een overnemer reeds actief in de sector die hierdoor zowel extra omzet als grotere kortingen bij leveranciers kan bewerkstelligen en zo de winstmarge nog merkelijk zou kunnen opdrijven. Dankzij zijn jarenlange aanwezigheid kan het bedrijf bij meedingen naar een aanbesteding ook de noodzakelijke referenties voorleggen.

Activiteiten
Het bedrijf werd 20 jaar geleden opgericht door de bestuurders met de bedoeling licht- en geluidsinstallaties aan techneuten te verkopen. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer belangrijke speler in de sector van de openbare aanbestedingen en is leverancier bij meer dan 100 gemeenten, culturele centra, concertzalen, theaters en dit zowel voor materialen rond geluid, licht, cablage, projectie en de rigging.

Omzet

€ 1.800.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West België

Sector

Horeca, toerisme & recreatie, Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28175

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!