Onderneming in geluid, akoestiek en weergave zoekt commerciële partner

Verkoop van Europese topmerken voor speakers, mengpanelen, versterkers, microfoons en bekabeling
Het gaat om Europese topmerken voor speakers, mengpanelen, versterkers, microfoons en bekabeling. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 400.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Media, reclame & communicatie
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26289

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een ervaren ondernemer heeft na verkoop van zijn bedrijf een aantal toonaangevende vertegenwoordigingen voor de Benelux verworven. Het gaat om Europese topmerken voor speakers, mengpanelen, versterkers, microfoons en bekabeling. De componenten samen leveren een installatie, tot aan de top van de markt, met ongekende weergave van muziek en spraak. 

Stand van zaken
De ondernemer is meer technisch dan commercieel. Eenmaal aan tafel bij een prospect scoort hij op zijn vakkennis en producten. Maar hij is geen commerciant die de juiste deuren opentrapt. 

Volgende fasen
Voor de verdere uitbouw van deze agentschappen wordt samenwerking gezocht met een bedrijf in de geluid- en opnametechniek. De apparatuur is met name zeer geschikt voor:

  • Theaters,
  • Festivals,
  • Grote concertzalen
  • Kerkzalen.

Geboden wordt
Een samenwerking, waarbij onze klant de agentschappen inbrengt en zijn technische kennis.
De gezochte Partner brengt commercieel en technisch personeel in. Overname is ook bespreekbaar, waarbij onze klant enkele jaren aanblijft als mede directeur en als agentschapshouder. 

Gevraagd wordt
Een bestaand bedrijf uit de branche die weet waarover we het hier hebben. Dat interesse heeft om in de top van de markt te kunnen gaan opereren.

Werkkapitaal
Er is bij de start van de samenwerking een werkkapitaal behoefte van € 100.000,- voor het nieuwste showroomproduct van een van de principalen.

Vervolg
Bij interesse kan, na ondertekening van een NDA, een eerste kennismakingsgesprek worden gearrangeerd.

Aanvulling
De partner die gezoch wordt is een geboren ondernemer die zeer veel affiniteit heeft met de doelgroep en de producten  en bewezen heeft een succesvol ondernemer te zijn met een sterk geloof in eigen visie en strategie.

Geschikt voor
Dit bedrijf is interessant voor financiële investeerders en ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Kerncijfers
EBITDA ligt tussen de € 0-100.000,-. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!