Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in ontwerpen en leveren van elektronische systemen

Gezocht investeerder/ strategische partner om te groeien


Beschrijving

Goed gepositioneerde onderneming met groeimogelijkheden in ontwerpen en leveren van elektronische systemen, validatie, kalibratie en reparatie diensten van meetmiddelen en het leveren van diensten op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen.

Kapitaalbehoefte
Het bedrijf is in oktober 2019 overgenomen. De nieuwe DGA zoekt kapitaal of een strategische partij om snel te kunnen groeien. Primair is marketing en verkoop, uitbreiding van de kalibratie en validatie diensten en toevoegen van service verlening aan kwaliteitsmanagementsystemen.

Profiel onderneming
De onderneming heeft zich ontwikkeld tot een specialist van technische processen waarbij de nauwkeurige meting en regeling van procesgrootheden zoals temperatuur, druk etc. voorop staan. Voorts zijn er softwarepakketen ontwikkeld voor het documenteren en besturen van medicijnbereidingsprocessen. Er is sprake van een snel en flexibel dienstverleningsconcept. De mogelijkheden voor verdere groei zijn aanwezig vanwege het kwalitatief goede en unieke product c.q. dienst. Daarnaast is er, ondanks de kleine omvang van het bedrijf, sprake van goede naamsbekendheid.

Werknemers
De onderneming beschikt, naast de DGA, over een 2-tal medewerkers, te weten een software- en hardware engineer. De DGA heeft ervaring in het opzetten en reorganiseren van (dergelijke) bedrijven en werkt mee in de organisatie. Hij is hoofdzakelijk belast met het dagelijks management, calculatie, acquisitie, offreren, financiële administratie, inkoop, beleidsvorming en onderhouden van externe contacten.

Ambitie
De persoonlijke ambitie van de DGA is om over 5 jaar het beste kalibratie / validatie en kwaliteitsmanagement bedrijf in Nederland te zijn. De omzet is dan € 3.000.000 met een EBIT van € 300.000. Het marktgebied is dan de: Life scienes, ziekenhuizen, farmaceutische en voedselindustrie (mens en dier)

Omzet
€ 250,000
Winst
Nettowinst € 10,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28086
Rechtsvorm
B.V.