Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in verkoop van kwaliteitskeukens

Onderneming beschikt over goed gevulde orderportefeuille


Beschrijving

De onderneming verkoopt keukens in alle stijlen, van modern, traditioneel, strak tot authentiek en richt zich op het midden- en hoge segment. Momenteel wordt er verkocht aan particulieren, er liggen kansen om de zakelijke markt te bedienen. Er wordt gewerkt met een aantal vaste leveranciers voor interieur en apparatuur.

Omzet
De omzet (circa € 2mio) is niet afhankelijk van verkoop door de eigenaar. Er is een goed gevulde orderportefeuille. De onderneming heeft een goede winstgevendheid met een EBITDA percentage van circa 20%.

Locatie & personeel
Het bedrijf is gevestigd in een huurpand in Noord-Holland. Er staat een zelfstandig, ingewerkt team van circa 5 medewerkers. Door een nieuwe marketingstrategie groeit de omzet de laatste jaren sterk en er zijn kansen om deze groei de komende jaren door te zetten.

Reden verkoop
De reden van verkoop is dat de eigenaar, die het lange tijd succesvol heeft geleid, toe is aan een nieuwe uitdaging. De nieuwe eigenaar kan zich richten op continuering van het huidige beleid, het aansturen van het team en de operatie.

Geschikt voor
Een MBI-kandidaat die in staat is om een dergelijk bedrijf aan te sturen.
Bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding zoeken of zich meer willen richten op dit marktsegment.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij mogelijke interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Omzet
€ 2,000,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23979
Rechtsvorm
B.V.