Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

One-stop-shop elektronische printplaten

Gespecialiseerd in de productie en assemblage van elektronica (PCB)


Beschrijving

De onderneming is gevestigd in het zuiden van het land en is gespecialiseerd in de productie en assemblage van elektronica (PCB) voor de meest uiteenlopende toepassingen. De onderneming richt zich met name op kennisbedrijven waarbij elektronica-hardware een hulpmiddel is en op bedrijven die op zoek zijn naar een meedenkende ontwikkel- en productiepartner.

Reputatie
Betrouwbare speler in Nederland met gevestigde reputatie in een nichemarkt. Dit is te danken aan vakkundige en loyale medewerkers en een modern machinepark dat ruime capaciteit biedt om door te kunnen groeien.

One-stop-shop
De onderneming gaat graag een partnership met haar opdrachtgever aan; van idee en ontwikkeling tot aan testen en uiteindelijke productie/assemblage.

Customer lock-in
De onderneming beschikt over designs, versiebeheer en tooling. Dit maakt het voor de klant kostbaar om van aanbieder te wisselen.

Langetermijnrelaties
De sterke focus op het ontzorgen en klanttevredenheid heeft geresulteerd in een loyaal klantenbestand binnen enkele specifieke sectoren.

Groei
Gedurende de afgelopen jaren heeft de onderneming een gestage groei en een professionaliseringsslag doorgemaakt. Er is door de huidige aandeelhouder geïnvesteerd in het leggen van een fundament voor verdere groei.

Reden verkoop
Wegens de grote reisafstand wil de huidige aandeelhouder meer tijd vrij maken voor zijn privéleven en is hij voornemens de onderneming over te dragen.

Omzet
€ 2,500,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28918
Rechtsvorm
B.V.