Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Online advertentie management platform voor bedrijven

Geschikt voor auto's, motor,en boten, caravans/campers


Beschrijving

Het bedrijf beheert een advertentie management systeem welke geschikt is om auto's, motoren, boten en caravans/campers te adverteren. Dit advertentie management systeem wordt te koop aangeboden en kan locatie onafhankelijk bediend worden.

Platform
Met het advertentie management systeem kunnen bedrijven real-time online adverteren op 240 verschillende grote websites in binnen- en buitenland. Eveneens biedt het systeem mogelijkheden tot het adverteren op de eigen website van het bedrijf.

Bijzonderheden
Het systeem is zeer recent gemaakt (december 2018) door een externe, bij ICT waarborg aangesloten partij welke momenteel ook het onderhoud voor hun rekening nemen. De toekomstige eigenaar kan er dus voor kiezen om zich met name bezig te gaan houden met de verkoop van het product en relatiemanagement met betrekking tot de bestaande klanten.

Systeem
Uiteraard is het systeem uiterst modern, responsive en op elk apparaat te gebruiken. Tevens bevat het een uitgebreid content management systeem waarin ook zelf legio dingen aangepast kunnen worden. De verkoop omvat het bovengenoemde advertentie management systeem waar de ondernemer eigenaars van zijn inclusief het klantenbestand.

Omzet
€ 60,000
Winst
€ 18,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27427
Rechtsvorm
Eenmanszaak