Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Ontsmettingsspecialist - ontsmettingsbedrijf

Actief in de agrarische sector en voornamelijk de pluimveesector


Beschrijving

De onderneming is expert in ontsmetting, desinfectie en hygiëne van stallen in de agrarische sector en dan voornamelijk in de pluimveesector.

Bijzonderheden
Door de hoge kwaliteitsnormen, certicificeringen en gedegen vakkennis is de onderneming er in geslaagd om in de loop der jaren een groot klantenbestand op te bouwen. Met de meeste klanten is er sprake van een jarenlange relatie. Door ervaring en flexibiliteit is men in staat om de juiste ontsmetting te garanderen.

Reden verkoop
De directeur-grootaandeelhouder heeft de afgelopen jaren veel tijd en energie in de onderneming gestoken om te zorgen voor een beperkte afhankelijkheid. Hij wil nu graag zijn bedrijf verkopen omdat hij zich wil richten op andere zaken. Binnen de onderneming en de familie zijn geen gekwalificeerde bedrijfsopvolgers beschikbaar. De DGA is bereid om tijdelijk aan de onderneming verbonden te blijven voor een zorgvuldige overdracht. 

Kerncijfers
De omzet en rendement liggen op een constant niveau. De omzet in 2018 bedraagt bijna 750 duizend euro, de brutowinstmarge is ruim 70% en de EBITDAmarge is bijna 17% van de omzet. Er is een uitstekende solvabiliteit en liquiditeit. Met de huidige basis liggen er volop kansen om door te groeien met de onderneming. Bij de onderneming werken vijf vaste medewerkers en diverse uitzendkrachten. 

Eigen middelen
De kopende partij dient over genoeg eigen middelen te beschikken. 

Meer informatie?
Na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring kan een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar worden gesteld. 

Omzet
€ 744,000
Winst
EBITDA € 123,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
Agri & food, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27275
Rechtsvorm
B.V.