Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Participatie | Onderneming in verhuur oldtimers

Business angel/informal investor gezocht met track record voor mentorship


Beschrijving

Het bedrijf is actief in de verhuur van oldtimers en is een winstgevende dienstverlenende onderneming met een stille reserve van > € 750.000. De onderneming is crisis- en coronaproof gebleken.

Bijzonderheden
De onderneming bezit en is vindbaar via 10 verschillende website. Het bedrijf heeft in het verleden twee van de grootste concurrenten overgenomen en is marktleider. De 5 markten waarin het bedrijf actief is hebben een totale marktwaarde van meer dan € 3 miljard.

Kansen
Er zijn reeds goed draaiende verkoop- en marketingsystemen aanwezig. Enkele groeikansen zijn aanwezig door toetreding in nieuwe markten en overnames.

Medewerkers
Onderneming loopt volledig zelfstandig met een sterk gemotiveerd team. De onderneming is niet afhankelijk van de ondernemer.

Over de ondernemer
De ondernemer is 10 jaar geleden op zijn 23ste begonnen met zijn eerste onderneming. Na meerdere kleine ondernemingen gehad, gekocht, verkocht te hebben is de huidige onderneming inmiddels 6 jaar actief. Daarnaast heeft hij nog een klein vastgoed portfolio (box 3).

Persoonlijke ontwikkeling
De ondernemer heeft veel van de wereld gezien en heeft meerdere jaren in het buitenland gewerkt, gewoond en gereisd van Hawaiï tot Tenerife en alles daar tussen. Persoonlijke ontwikkeling staat altijd boven aan en is een enorme fan van Tony Robbins (naar alle seminars geweest), T. Harv Eker, Jim Rohn en Marcus Lemonis.

Over de gezochte participant/business angel/informal investor
De ondernemer is toe aan een sterke business angel met track record voor mentorship. Naast mentorship is ervaring in het groeien van de onderneming, overnames, investeren en de verkoop van een bedrijf een pré. Een sterk netwerk en kapitaal om de onderneming verder te laten groeien horen hier ook bij.