Prijswinnende software voor data analyze (PCAP, CSV)

Softwarebedrijf zoekt ervaren partner voor doorontwikkeling van prijswinnende software voor data analyze. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 100.000

EBITDA

€ 50.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30209

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ontwikkelaar van deze prijswinnende software-oplossing komt graag in contact met een ervaren partner voor het (door-)ontwikkelen en op de markt brengen van de oplossingen. De software-oplossing maakt transactie-data visueel inzichtelijk waardoor heel snel een analyse gedaan kan worden op voorkomende variaties van verschillende transacties. Dit kan gedaan worden voor analyse van data voor kwaliteit doeleinden, foutopsporing, etc.

Geschikt voor
De ontwikkelaar van de software wil graag verder (door-)ontwikkelen en zoekt een partner met een bewezen track-record voor gereed maken van software voor een wereldwijde distributie in grote aantallen met een free & licensed-softwaremodel. Partner kan ook een ervaren software-ontwikkelaar zijn, welke graag een eigen product op de markt wil zetten. Verschillende mogelijkheden waaronder een JV (joint venture), MBI of verkoop onder licentie.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.