Platform met onderscheidend financieel product

Zoekt investering van 250.000 euro


Beschrijving

Groeiend B2B-bedrijf heeft een platform ontwikkeld dat groeiende ondernemingen in staat stelt funding te genereren om de groei te financieren (geen crowdfunding). Het bedrijf beschikt over een ervaren team op topmanagement-niveau. Men biedt een unieke oplossing voor een brede B2B-markt. Hiermee is het de eerste en enige op de Nederlandse en Europese markt.

Abonnementsmodel
Het bedrijf genereert met een eigen platform en abonnementsmodel, een bijzonder hoge marge.

Gezocht naar
De verkopende partij komt bij voorkeur in contact met investeerders die bereid zijn om visionair en strategisch mee te denken vanuit het algemeen belang van de onderneming en het bereiken van haar missie: zoveel mogelijk ondernemers kwalitatief te helpen met haar producten en services die zien op het effectief en structureel financieren van hun onderneming.

Expertise
Afhankelijk van de expertise en behoefte van de financier is een functie in de 'board' c.q. raad van advies of toezicht bespreekbaar en/of een actieve uitvoerende executive-positie binnen de uitvoerende organisatie.

Opties
Optie is om direct deel te nemen en op deze wijze te profiteren van de huidige waardeontwikkeling. Een andere mogelijkheid is een obligatielening met een aantrekkelijk rendement.

Participatie
Van de investeerder wordt een participatie verwacht van 250.000 euro.

Omzet

€ 500.000

Winst

EBIT € 300.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening, Participatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29633

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!