Producent van kunststof en aluminium kozijnen

Maakt gebruik van een Nederlandse producent die de kozijnen op maat aflevert

Producent van kunststof en aluminium kozijnen met veel groeipotentie ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 780.000

EBITDA

Nettowinst € 93.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Overijssel

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#31371

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Na ruim 25 jaar zijn is de onderneming opzoek naar een overname kandidaat om het bedrijf over te nemen. De onderneming verkoopt en monteert kunststof en aluminium kozijnen en daarbij behorende aanverwante artikelen.

Bijzonderheden
Het bedrijf maakt gebruik van een Nederlandse producent die de kozijnen op maat aflevert die vervolgens worden gemonteerd bij de klanten.

Klanten
De afgelopen jaren heeft het bedrijf een mooi stabiele klanten portefeuille opgebouwd voornamelijk particulieren, tot week 16 2021 is de onderneming volgepland en houdt op dit moment ook opdrachten af.

Reden voor verkoop
Door persoonlijke omstandigheden moet de ondernemer wat eerder stoppen dan gepland, dit is ook de reden van de verkoop van het bedrijf.

Marketing
De marketing wordt verzorgd door de producent met name op online, echter staat nu veel dicht omdat de onderneming nu niet instaat is om te voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in Overijssel en zitten de klanten in een straal van +/- 50 km rondom het bedrijf. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en aanvragen buiten ons huidige werkgebied echter kan het bedrijf daar nu niet aan voldoen.

Rendement en cijfers
In de afgelopen jaren is er een goed rendement gegenereerd en zijn de alle cijfers inzichtelijk.

Aangeboden belang
De verkoop is de naam en daarbij behorende order portefeuille, vastgoed en activa. Hierin zijn veel opties mogelijk zoals verkoop van de naam en orderportefeuille afzonderlijk van het vastgoed en de activa.

Vastgoed
Vastgoed bestaat uit een woonhuis en grote tuin met aangrenzend kantoor en showroom en grote bedrijfshal. Ruime buiten opslag en parkeergelegenheid.

Activa
Activa bestaat voornamelijk uit aanhangwagens, kraan, heftruck en overige werkplaats materialen. Showroom met kozijnen, dakkapel, schuifdeuren en meubilair. Kantoor bureaus, archiefkasten vergadertafel en stoelen.

Overdracht
Verkoper is flexibel in alle opties maar hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en een snelle transactie datum.