Restaurant onder de rook van Doetinchem

Met interessante financieringsmogelijkheden


Beschrijving

Restaurant

Een ongedwongen sfeer, oprechte aandacht voor de gasten, (h)eerlijke en streekgebonden ingrediënten, in één van de oudste Kasteelsteden van Nederland. In het centrum van deze toeristische plaats is dit mooie bedrijf gelegen. Een plek waar menig gast graag terugkomt na een verblijf in het restaurant of drankje op het heerlijke terras.

Bijzonderheden
In het seizoen is men dagelijks vanaf 10.00 uur geopend voor lunch, diner of borrel op het terras. De gemiddelde besteding tijdens de lunch bedraagt circa € 12,50, tijdens het diner is dit circa € 27,50 per persoon. Op locatie verzorgt het bedrijf geregeld BBQ’s, (bier/whisky) proeverijen, buffetten en andere arrangementen.

Kerncijfers
Er wordt een meer dan goede omzet behaald met dito resultaat. De exploitatie wordt gevoerd in een huurpand, alwaar de huidige exploitant flink heeft geïnvesteerd in inrichting en afwerking. Het bedrijf kan derhalve turn-key overgenomen worden.

Restaurant
Het frisse en eigentijds ingerichte restaurant heeft de beschikking over 65 zitplaatsen. Een 2e ruimte, met circa 40 zitplaatsen, doet dienst als zaal voor private dining, feesten en partijen tot 60-70 personen, of kan tijdens drukte bij het restaurant betrokken worden.

Terras
Het mooi gesitueerde terras, met zicht op het stadsplein, beschikt over circa 150 zitplaatsen.

Gasten
Naast gasten uit de regio, zijn het met name de toeristen die de weg naar dit onderscheidende bedrijf weten te vinden. Met bezienswaardigheden als Huis Bergh, natuurgebied Montferland en het oude stadscentrum met omwalling en parkbos, is ’s-Heerenberg een ware toeristische trekpleister.

Vraagprijs

  • Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 285.000,=
  • Bestaande uit bedrijfsinrichting, -inventaris, handelsnaam goodwill en website.
  • De huidige huur bedraagt circa € 35.600,= per jaar exclusief BTW.

Regio

Oost Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Profielnummer

#27065

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!