Restaurantketen in Randstad

Met dagelijks gegarandeerde versheid


Beschrijving

Deze restaurantketen heeft haar vestigingen op drukbezochte locaties waar toeristen en vaste klanten de gasten zijn. Het restaurant staat voor dagelijkse gegarandeerde versheid en topservice. In 2018 stond de keten in de top-20 binnen haar geografische ligging en markt. Met dit unieke concept kan de nieuwe eigenaar de onderneming opschalen op diverse plekken (zowel in het binnen- als buitenland). Het bedrijf wordt per vestiging beheerd door vaste managers die jarenlang bij dit keten actief zijn. Met name door het loyale personeel en marketing heeft dit bedrijf in een korte tijd naam gemaakt.

Onderneming
Het betreft een goed draaiende restaurantketen die in zijn geheel te koop wordt aangeboden. Uiteraard gaat het hierom een gezond bedrijf met een goed winstpercentage. Momenteel liggen er concrete plannen (en gesprekken) om concreet het bedrijf uit te bouwen op onder andere vliegvelden. Het bedrijf is tevens groeiend.

Bijzonderheden
Omzet is ca. € 2,8 miljoen per jaar. Het bedrijf heeft voornamelijk naam gemaakt door haar unieke karakter en professionalisering op diverse niveaus. Door veel geïnvesteerd te hebben in marketing is de keten zeer bekend geworden met een herkenbare ketennaam. Let op: de verkoop is exclusief vastgoed.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. Het gaat om een volledige verkoop inclusief inventaris en goodwill.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een activa/passiva-transactie, waarbij u eigenaar wordt van de bezittingen van de onderneming.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 3.250.000.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet

€ 2.800.000

Winst

Nettowinst € 600.000

Aantal Fte

21-50

Regio

West Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29009

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!