Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Rioolreinigingsbedrijf

Professionele dienstverlener op gebied van rioolzorg


Beschrijving

Dit gespecialiseerde bedrijf is al ruim 30 jaar een professionele dienstverlener op gebied van rioolzorg. Uitgegroeid van plaatselijke activiteiten tot door heel Nederland handelend optreden en naast het uitvoeren van reguliere projecten zoals reinigen en inspecteren ook gespecialiseerd in wateroverlast en verstoppingen.

Bijzonderheden
Met een bekende naam heeft het bedrijf de afgelopen jaren aan talrijke projecten gewerkt en heeft opgetreden voor vele gemeenten, waterschappen en onder andere ProRail. Gevestigd in het midden van Nederland met een voortreffelijke locatie, wil het management vanwege ziekte, binnen een afzienbare tijd de onderneming verkopen.

Onderneming
In 2015 heeft het bedrijf een doorstart gemaakt waarnaar de omzet van 2013 t/m 2016 is gestegen van € 471.000 tot € 725.000. Het bedrijf beschikt over veel potentie en met de juiste strategie is er een sterke groei te realiseren. Huidige eigenaar houdt het aantal opdrachten en daarmee de omzet nu kunstmatig laag omdat de energie om het verder uit te breiden nu niet aanwezig is. Het rioolbedrijf heeft ongeveer zes personeelsleden in dienst.

Gezocht naar
Huidige eigenaar is op zoek naar een nieuwe aandeelhouder die affiniteit heeft met installaties en daarbij een visie om het bedrijf verder uit te breiden.

Vervolgprocedure
Nadat de geïnteresseerde een geheimhoudingsverklaring heeft getekend, zal nadere informatie worden verstrekt via een informatiememorandum.

Omzet
€ 800,000
Winst
EBITDA € 150,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23823
Rechtsvorm
B.V.