Schoonheidssalon inclusief kapsalon

High-end salon op een A-locatie in Delft


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in doelgerichte huidverzorging voor zowel vrouwen als mannen die zich bewust zijn van hun uiterlijk en gezondheid. Ontspanning en het verlagen van stress is een gevolg van de werkwijze bij de schoonheidssalon. Het bedrijf is een stijlvol, rustgevend en professioneel ingerichte schoonheidssalon met een nieuwe kijk op huidverzorging.


Bijzonderheden
  
De huid is constant aan verandering onderhevig door interne en externe factoren. De huidverzorgingsspecialisten kunnen een volledig afgestemde behandeling samenstellen.

Behandelkamers
De schoonheidssalon beschikt over een drietal behandelkamers en twee separate kappersstoelen. 

Specialisme
Het team is gespecialiseerd in zowel gezicht-, lichaam- en handen & voeten- behandelingen. Tevens is er een haarstyliste die alle voorkomende haarbehandelingen kan verrichten.

Hoofdmerk
Het salon voert als hoofdmerk Dermalogica. Daarnaast wordt er behandeld met Skeyndor. Dit merk wordt gebruikt voor specifieke behandelingen zoals dermapeel, Mesosciene en body massages en pakkingen. Als nagelmerk wordt Caption gevoerd.

Merken en producten
In het kapsalon worden met name de merken Sebastian, Sassoon en Bio-Silk gevoerd. Verder worden de geurenlijn van Costume Nationaal, Miller et Bertaux, Comptoir Sud Pacifique en Escentric molecules in het salon verkocht. De deodorant We Love the Planet wordt tevens (goed) verkocht omdat het salon de enige verkoper is in een brede omtrek.

Personeel
Het team bestaat uit een zestal (parttime) medewerkers en is hecht en goed op elkaar ingespeeld. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet

€ 160.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel, Overig

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#26276

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!