Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Schoonheidssalon inclusief kapsalon te Delft

High end salon met doelgerichte huidverzorging voor zowel vrouwen als mannen


Beschrijving

Doelgerichte huidverzorging voor zowel vrouwen als mannen, die zich bewust zijn van hun uiterlijk en gezondheid. Ook ontspanning en het verlagen van stress zal een gevolg zijn van de werkwijze bij de schoonheidssalon.

Bijzonderheden
De schoonheidssalon vermeldt op haar website: “De schoonheidssalon is een stijlvol, rustgevend en professioneel ingerichte schoonheidssalon met een nieuwe kijk op huidverzorging.". De huid is constant aan verandering onderhevig door interne en externe factoren. Wanneer u de Schoonheidssalon bezoekt, kunnen wij als skin care therapists een volledig op uw huidconditie afgestemde behandeling samenstellen. Wij brengen uw huid in kaart door middel van een Face Mapping, een nieuw concept van huidanalyse die wij in elke behandeling toepassen voor een onovertroffen resultaat.”

Behandelkamers
De schoonheidssalon beschikt over een drietal behandelkamers en twee separate kappersstoelen en is gesitueerd op een A-locatie in Delft. Het betreft een high-end salon met een daarbij passende uitstraling.

Specialismen
Het team is gespecialiseerd in zowel gezicht-, lichaam- en handen & voeten- behandelingen. Tevens is er een haarstyliste die alle voorkomende haarbehandelingen kan verrichten.

Hoofdmerk
Het salon voert als hoofdmerk Dermalogica. Daarnaast wordt er behandeld met Skeyndor. Dit merk wordt gebruikt voor specifieke behandelingen zoals dermapeel, Mesosciene en body massages en pakkingen. Als nagelmerk wordt Caption gevoerd.

Merken en producten
In het kapsalon worden met name de merken Sebastian, Sassoon en Bio-Silk gevoerd. Verder worden de geurenlijn van Costume Nationaal, Miller et Bertaux, Comptoir Sud Pacifique en Escentric molecules in het salon verkocht. De deodorant We Love the Planet wordt tevens (goed) verkocht omdat het salon de enige verkoper is in een brede omtrek.

Marktgebied en klanten
Het schoonheidssalon richt zich op de regionale high-end markt voor schoonheidsverzorging.

Personeel en organisatie
Het team bestaat uit een zestal (parttime) medewerkers en is hecht en goed op elkaar ingespeeld. Het management is per 1 januari jl. niet meer werkzaam voor de onderneming. Op dit moment runt het team het schoonheidssalon volledig zelfstandig.

Huisvesting
Schitterend en in stijl ingericht huurpand op een A-locatie in Delft.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 160,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Detailhandel, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26276
Rechtsvorm
B.V.