Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam

Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie met ruimte voor groei


Beschrijving

Te koop aangeboden: een goedlopend schoonmaakbedrijf in de regio Rotterdam. 

Bijzonderheden
De bedrijfsactiviteiten richten zich op schoonmaakwerkzaamheden in een brede zin van het woord, bestaande uit interieurverzorging van kantoren en kinderdagverblijven, glas en gevel, graffiti, vloeronderhoud, dieptereiniging, bouwoplevering en trottoirreiniging voor de zakelijke markt. Het klantenbestand kent een goede spreiding alsmede een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie met ruimte voor groei.

Onderneming
In het bedrijf zijn circa 5,2 Fte’s actief naast de DGA. De bezetting op veel opdrachten vindt via inleen en onder aanneming plaats. De werkzaamheden vinden in de gehele Randstad plaats met de focus op het gebied Haaglanden/groot Rotterdam. Het bedrijf is gevestigd in een betrekkelijk nieuw bedrijfspand (huur) met volledige inrichting en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid.

Perspectieven en synergievoordelen
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een schoonmaakbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

Bereidheid eigenaar
De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. In de afgelopen jaren heeft de ondernemer zich in toenemende mate uit de operatie teruggetrokken en is het team van medewerkers goed bekend met de klantenkring en voorkomende werkzaamheden.

Reden verkoop
Wegens de behoefte aan een nieuwe uitdaging en gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt een goedlopend schoonmaakbedrijf te koop aangeboden.

Transactievorm
Het betreft een aandelentransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld. 

Omzet
€ 700,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26492
Rechtsvorm
B.V.