Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Schoonmaakbedrijf in West-Nederland

Vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing en gevelreiniging


Beschrijving

De onderneming betreft een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. De activiteiten van de onderneming bestaan uit vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing en gevelreiniging. De objecten van schoonmaak variëren van appartementencomplexen, bedrijfspanden tot medische instellingen. Het bedrijf heeft succesvolle samenwerkingsverbanden met twee grote woonmaatschappijen.

Bijzonderheden
Het schoonmaakbedrijf heeft klant- en servicegerichtheid zeer hoog in het vaandel. De diensten worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerd en vakbekwaam personeel waardoor er zeer efficiënt en kwalitatief hoogwaardig werk wordt geleverd. De onderneming is een betrouwbaar partner en heeft met veel van haar opdrachtgevers een jarenlange relatie.

Marktontwikkeling
De economie groeit door en de vooruitzichten zijn positief. Ook de schoonmaakbranche profiteert hier van mee en laat een stijgende trend zien. Veel schoonmaakbedrijven specialiseren om zich te kunnen blijven onderscheiden van de concurrenten, een strategie die ook voor dit schoonmaakbedrijf succesvol is gebleken in de afgelopen jaren.

Reden verkoop
De ondernemers zijn op een leeftijd gekomen dat zij zich willen oriënteren op andere zaken en beschikken niet over opvolging binnen de organisatie of familie.

Aantal medewerkers
De onderneming heeft  8 FTE in dienst.

Huisvesting
De locatie van de onderneming is West-Nederland. Het bedrijfspand wordt gehuurd.

Omvang onderneming
De omzet bedraagt gemiddeld ca. € 550.000.

Contact
Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is aanvullende informatie beschikbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 550,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25452
Rechtsvorm
VOF