Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Sfeervol hotel-restaurant, landelijk gelegen te Overijssel

Lounge met meerdere restaurantconcepten en zaalaccommodatie


Beschrijving

Hotel-restaurant Overijssel

De onderneming is landelijk gelegen, te midden van karakteristieke bebouwingen, bossen, weilanden en de schitterende natuur. 

Bijzonderheden
Een van oudsher bekend bedrijf, dat in de loop der jaren is mee ontwikkeld met de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. De exploitatie wordt gevoerd in een huurpand, dat al jaren met liefde wordt beheerd.

Doelgroepen
Het bedrijf richt zich op meerdere doelgroepen en heeft voor ieder wat wils. Een gezellige lounge met open haard, meerdere restaurant concepten, zaalaccommodatie, 13 riante hotelkamers en een meer dan schitterend terras. Ook is een riante bedrijfswoning aanwezig.

Aangeboden belang
De verkoop betreft een activa/passiva transactie, omvattende de inventaris, goodwill, website en handelsnaam. Het pand wordt gehuurd. De verkopende partij biedt dit bedrijf discreet aan en verzoeken alleen serieuze kandidaten, die beschikken over aantoonbare financieringsmogelijkheden, te reageren.

Meer informatie
Na een eerste oriënterende bespreking zal, na accordering door onze opdrachtgever, uitgebreide informatie worden verstrekt.

Kerncijfers

  • Vraagprijs onderneming € 285.000
  • Huur € 90.000 per jaar exclusief BTW

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26852