Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Software-product-ontwikkelbedrijf met mobiel platform voor farmaceutische industrie

Digital health bedrijf met een software product voor klinische studies gebruikt door Pharma & Medical Device bedrijven


Beschrijving

Software-product-ontwikkelbedrijf dat een mobiel platform aanbiedt aan de farmaceutische industrie en de industrie voor medische hulpmiddelen en producten (medical devices).  

Klinisch onderzoek
Het software product voorziet in de behoefte om klinisch onderzoek - wat traditioneel in ziekenhuizen en medische onderzoekscentra plaatsvindt - op afstand te organiseren en op te volgen. Deze zogenaamde remote of virtual clinical trials maken het mogelijk om tegen veel lagere kosten, meer en betere onderzoeksgegevens te verkrijgen waarbij de vrijwilligers of patiënten vanuit thuis kunnen deelnemen aan een klinisch onderzoek. 

Trials
Het bedrijf ondersteunt trials in heel West en Oost Europa, Oekraïne, Rusland, Taiwan, US, Midden en Zuid Amerika. 

Bijzonderheden
Het bedrijf is 5 jaar actief, is winstgevend, zelf gefinancierd en heeft een aantal global pharma en medical device bedrijven als klant. Het bedrijf bezit alle IP van zijn producten en investeert zijn beschikbare middelen in de verdere ontwikkeling van het software platform. In 2019 is een sterke groei bewerkstelligd van 36%.

Gecertificeerd
Het bedrijf is sinds geruime tijd ISO27001 gecertificeerd en werkt volgens GCP standaarden en een gevalideerd kwaliteitssysteem.

Nieuwe groeifase
Er wordt gezocht naar partners voor het realiseren van de gedefinieerde technology roadmap en het mogelijk maken van de volgende groeifase.

Omzet
€ 1,000,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28500
Rechtsvorm
B.V.