Levering en montage van systeemplafonds

Onderneming gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds, vaste plafonds, metal-stud wanden en luxe wanden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 650.000

EBITDA

€ 250.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30055

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De onderneming (20+ jaren oud) is gespecialiseerd in het leveren en monteren van systeemplafonds, vaste plafonds, metal-stud wanden en luxe wanden. Het betreft maatwerk voor aannemers en (binnenhuis-)architecten, maar vooral rechtstreeks voor bedrijven. Daarnaast vindt er ook levering en montage plaats van systeemplafonds voor unitverhuur.

Medewerkers
De bedrijfsmatige werkzaamheden worden uitgevoerd door de eigenaar (2 dagen per week) en één vaste medewerker (5 dagen per week).De specialistische know-how wordt tussen deze twee personen uitvoerig gedeeld. Het medewerkersbestand wordt aangevuld met oproepkrachten, indien dit nodig wordt geacht. 

Omzet
In 2020 is een belastbare bedrijfswinst (vóór ondernemersbeloning) gerealiseerd van ruim € 250.000. 

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers binnen dezelfde branche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze specifieke sector.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.