Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming gespecialiseerd in corporate identity en merkontwikkeling

Strategisch designbureau met unieke positie in het hogere marktsegment


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in corporate identity en merkontwikkeling. De geschiedenis van het strategische designbureau beslaat enkele decennia.

BijzonderhedenDoor zich te laten leiden door inhoud en creativiteit en door onverminderd vast te houden aan onafhankelijkheid heeft het bureau een unieke en gerenommeerde positie verworven en een indrukwekkend portfolio opgebouwd van bekend en erkend grafisch werk voor grote bekende merken. Het bureau laat een consistent beeld zien van langdurige samenwerking met opdrachtgevers en is een gewilde werkgever.

MarktsegmentDe focus ligt op het hogere marktsegment. Het bureau richt zich daarbij niet op een specifieke markt maar is sterk vertegenwoordigd in finance en zakelijke dienstverlening, zorg en zorgomgeving, bouw en infra en het onderwijs.  

Reden verkoopDe huidige eigenaar heeft bijna 30 jaar in het bedrijf gewerkt, als grafisch ontwerper, in managementfuncties en uiteindelijk als directeur/eigenaar en heeft nu de ambitie om tijd vrij te gaan maken voor andere uitdagingen.

OpvolgingOpvolging van buiten zal beter in staat zijn het bureau de toekomst in te loodsen. Dat kan een toekomst zijn waarin het bureau haar unieke onafhankelijke positie blijft claimen, maar ook een keuze voor het aangaan van samenwerkingen of het aansluiten bij een grotere organisatie bieden kansrijke vooruitzichten.    

Omzet
€ 750,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Locatie anoniem
Sector
Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28349
Rechtsvorm
B.V.