Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Twee standalone juicebars op A-locaties in de regio Randstad

Onderneming gespecialiseerd in het aanbieden van verse sappen, broodjes en salades


Beschrijving

De onderneming gespecialiseerd in het aanbieden van verse sappen, broodjes en salades. De Onderneming heeft twee unieke A-locaties in drukke winkelcentrums (Regio Randstad). 

Concept
Het concept van de Onderneming sluit naadloos aan bij de maatschappelijke trends van bewegen en gezondheid. Al sinds de start van de Onderneming is sprake van een gezond verdienmodel met een stijgende omzet. Mede door het gebruik van klantkaarten heeft Juice een loyaal klantenbestand opgebouwd.

Inventaris
De juicebars zijn volledig up-to-date met betrekking tot de inventaris en inrichting. De inventaris bestaat onder meer uit:

  • juiceapparatuur, koeling, vitrines, vriezers en toebehoren;
  • Beeldschermen incl. narrow casting systeem;
  • Kassasystemen met up-to-date software;
  • Recepturen en handboeken.

Kerncijfers
De twee locaties gezamenlijk hebben in 2019 een netto-omzet gerealiseerd van zo’n € 400.000 met een brutomarge van 60%. Binnen de Onderneming is een stabiel team werkzaam inclusief een ervaren store manager. 

Geschikt voor
Voor een potentiële strategische koper biedt de onderneming zowel kansen op het gebied van groei (uitbreiden aantal locaties in Nederland) als synergievoordelen (aanpalende producten / initiatieven / betere marge). Daarnaast is een mogelijke overname van de Onderneming een unieke kans voor potentiële MBI-kandidaten met ervaring in de horeca / detailhandel. 

Transactie
De aandeelhouders overwegen een verkoop van een 100% aandelenbelang, aangezien de activiteiten van Juice niet langer passen binnen de strategie. Eventueel staan de aandeelhouders ook open voor een activa/passiva transactie. 

Meer informatie?
Meer informatie kan worden verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring door potentiële kandidaten na goedkeuring van de aandeelhouders. 

Omzet
€ 400,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Agri & food, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28591
Rechtsvorm
B.V.