Na-schoolse online en klassikale typecursussen

Type school op 28 locaties met online en klassikale cursussen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 90.000

EBITDA

€ 70.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29813

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De onderneming biedt zowel na-schoolse klassikale cursussen als online cursussen. De typecursussen worden via school (28 basisscholen) aan ouders voorgelegd, en ouders reserveren via de website. Op jaarbasis rond de 375 typecursisten. De online cursussen kunnen zowel met begeleiding als zonder begeleiding gedaan worden. De na-schoolse klassikale typecursussen op school zijn voor de typevaardigheid en het tekstverwerken voor kinderen vanaf 10 jaar.

De locatie
De locaties zijn basisscholen (28). Alleen op het moment van aanwezigheid wordt er huur gegeven. Momenteel opereert de onderneming in NO-Twente, maar kunnen nu door onze online lessen ook landelijk opereren.

Medewerkers
De docentes zijn niet in loondienst, maar zouden wel graag met de nieuwe eigenaar verder willen. 

Reden verkoop
De eigenaren zijn op pensioengerechtigde leeftijd en zijn op zoek naar opvolging. Het 1e jaar krijgt de nieuwe ondernemer van ondersteuning van de eigenaren. Denk hierbij aan het organiseren van de cursussen, webonderhoud, contacten scholen, administratief, dit indien de ondernemer er behoeft aan heeft.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.