Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitbreiding van landelijke verzekeringsagent

Mogelijkheid om een eigen kantoor op te bouwen


Beschrijving

De onderneming is een keten van verzekeringsagenten. Met twee actieve kantoren zijn we de startfase voorbij en actief op zoek naar mede ondernemers. Ondernemers die in het concept en in een nieuw kantoor willen investeren en tevens hier een actieve rol bij willen spelen. 

Concept
Het concept is simpel: jonge ondernemers, met digitale intelligence ondersteunen de verzekeringsklanten maximaal met behoud van ons persoonlijk advies. Verzekeren is people’s business en daarvoor is de onderneming op zoek naar een dynamische, commerciële, ondernemer. Deze ondernemer is geïnteresseerd om een eigen onderneming op te bouwen.

Bijzonderheden
De onderneming onderscheid zich door de ondernemers in de vestigingen te ontzien van alle administratieve en marketing lasten. De vestigingen kunnen zich maximaal richten op persoonlijk advies en het aanbieden van passende verzekeringsproducten. Vestigingen worden ondersteund door  onderscheidende (digitale) marketing campagnes en hebben meer ruimte voor persoonlijk contact. Tevens worden de ondernemers ondersteund bij de voorwaarden die de AFM stelt aan het leveren van deze verzekeringsdiensten.

Focus
De onderneming en de vestigingen leggen zich toe op schade- en zakelijkeverzekeringen. Door alliantie met bestaande partijen heeft de onderneming de mogelijkheid om specifiek verzekeringsproducten met verzekeraars te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer is op zoek naar (strategische) partners om samen de onderneming verder te laten groeien.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met of zonder kennis van deze sector.

Omzet
€ 100,000
Winst
EBITDA € 20,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25702
Rechtsvorm
B.V.