Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Uitzendbureau

Gespecialiseerd in de bouw


Beschrijving

Het betreft hier de verkoop middels een aandelentransactie van een sterk groeiend uitzendbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het uitzenden van handwerklieden voor de bouw.

Bijzonderheden
In de markt heeft men een goede naam weten op te bouwen als betrouwbare partner voor bedrijven, getuige de klantenkring die bestaat uit de grote bouwondernemingen in Nederland. Door een zorgvuldig wervingsbeleid en persoonlijke (sociale en financiële) begeleiding van werknemers heeft men ondanks de enorme krapte op de arbeidsmarkt steeds goede vakmensen weten aan te trekken.

Reden verkoop
De twee aandeelhouders, leeftijd midden dertig, willen het na een aantal tropenjaren rustiger aan gaan doen maar hebben aangegeven wel aan het bedrijf verbonden te willen blijven. Daarnaast speelt mee dat men gezien de toenemende complexiteit van de wet- en regelgeving de voorkeur heeft om aansluiting te zoeken bij een groter bedrijf. Dat heeft ook te maken met het feit dat de huidige DGA’s vooral sterk zijn in de operatie (commercie en uitvoering).

Profiel onderneming
Het uitzendbureau is thans nog op twee locaties gevestigd in Zuid Nederland en biedt werk aan gemiddeld 110 uitzendkrachten. Het voornemen bestaat om de activiteiten op een locatie te centreren. Naast de 2 DGA’s is er binnen het bedrijf 1 professionele vaste kracht op parttime basis werkzaam in de backoffice. De medewerkers worden uitgezonden voor projecten van opdrachtgevers in met name West- en in toenemende mate Zuid Nederland (Brabant en Limburg).

Overnameprijs
De vraagprijs voor 100% van de aandelen is op aanvraag beschikbaar. De onderneming wordt schuldenvrij overgedragen.

Meerderheidsbelang
Overname van een meerderheidsbelang is desgewenst ook bespreekbaar.

Omzet
€ 5,000,000
Winst
€ 1,100,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28573
Rechtsvorm
B.V.