Vakopleiding therapeutische kinderzorg

Zowel fysieke opleiding als e-learning
Vakopleiding therapeutische kinderzorg ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 175.000

EBITDA

EBIT € 45.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29723

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De verkopende partij heeft sinds 2010 een erkende vakopleiding tot Therapeutisch Kindercoach ontwikkeld waarin gewerkt wordt met de dynamiek van het gezin. Met coaching en lichaamswerk wordt het gezinssysteem in beweging gezet en middels inzichten en competenties wordt helder hoe het kind en of gezin met diverse gedrags- en sociaal-emotionele problemen te begeleiden.

Opleiding
De opleiding biedt vanuit een zeer specifieke visie kennis en kunde die de kindercoach in staat stellen het kind en gezin te begeleiden, niet alleen om de klacht te verhelpen maar juist om de oorsprong te vinden en van daaruit verder. In de opleiding leer je door gebruik te maken van verschillende technieken, om adequaat bij de kern van het probleem te komen.

Aanbod
Door het aanbod van verschillende methodieken binnen de opleiding, die afgestemd en toepasbaar in de praktijk zijn, kun je maatwerk leveren aan gezinnen en kinderen (van 4 tot 18 jaar) met uiteenlopende hulpvragen en hen weer in balans brengen en begeleiden. Dit is uniek en zeer effectief,  hier is onze opdrachtgever erg trots op. De opleiding bevat diverse stromingen en heeft een flexibel concept. De opleiding is met een zeer compleet leerplein blendend ingericht.

Certificaten
Het bedrijf bezit diverse certificaten in de markt. 

Vestiging
Het eenmansbedrijf is thans in Zuid-Holland gevestigd; de vestigingsplaats is echter niet essentieel voor het uitoefenen van dit bedrijf.  Ook geschikt voor een koper uit Belgie.

Kerncijfers
De omzet bedraagt ca € 175.000 en het resulaat ca € 45.000. De vraagprijs bedraagt € 195.000 zonder btw, inclusief overdracht van de over jaren opgebouwde kennis, ervaring en leerstof.

Reden verkoop
De huidige eigenaar wenst deze kansvolle onderneming te verkopen wegens privéredenen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!