Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Vertaalbureau

Slechts 1 FTE benodigd, volledig online zonder overhead


Beschrijving

Dit vertaalbureau is een speler op de Nederlandse & Belgische vertaalmarkt met een brede internationale pool van freelance vertalers naar meer dan 30 verschillende talen. Naast het hoge aantal vaste klanten die op regelmatige basis vertaalopdrachten plaatsen worden door middel van marketing en reclame-uitingen via o.a. Google Adwords nieuwe opdrachten gegenereerd, die vervolgens uitgezet worden in de vertalerspool.

Procesbeschrijving
Alles wordt gedocumenteerd in een op maat gemaakt backoffice systeem, waarin tot het moment van facturatie alles wordt bijgehouden. Facturatie geschiedt via een export naar het boekhoudpakket, waarin het verdere financiële proces automatisch wordt afgehandeld.

Bijzonderheden
De onderneming bestaat al bijna 10 jaar en is goed geautomatiseerd, waardoor het volledig gerund kan worden door 1 FTE. Het (genormaliseerde) resultaat bedroeg in 2019 ongeveer 29% van de omzet.

Domeinnamen
Er zijn domeinnamen beschikbaar in diverse variaties en extensies.

Reden transactie
De aandeelhouder wenst de onderneming over te dragen aan een nieuwe eigenaar die affiniteit heeft met de vertaalbranche en de onderneming wil voorzetten / naar de volgende fase kan brengen. De huidige aandeelhouder wil zich kunnen richten op zijn andere (zakelijke) activiteiten.

Nettowinst
De nettowinst is genormaliseerd met de eigenaarsvergoeding / de personeelskosten van 1 FTE.

Omzet
€ 400,000
Winst
EBITDA € 118,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28902
Rechtsvorm
B.V.