Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Vooraanstaand producent van luxe Aziatische versproducten

Productie- en handelsbedrijf aan B2B en B2C met veel groeimogelijkheden


Beschrijving

Het productie-/handelsbedrijf heeft een gerenommeerde naam opgebouwd in de foodbranche. Naast de productie-/handelsactiviteiten exploiteert het ook diverse verkooppunten. Het bedrijf is centraal gelegen en de verkooppunten bevinden zich in de Randstad, het Gooi en Midden Nederland.

Afnemers
De afnemers van het bedrijf zijn zowel B2B als B2C (via de verkooppunten). Daarnaast zijn er nieuwe marktmogelijkheden ontstaan om verdere groei te realiseren. De productielocatie biedt de mogelijkheid om met circa 400% tot 500% te groeien.

Kerncijfers
De jaaromzet bedraagt ruim € 3.650.000 en is groeiend. De bedrijfsresultaten (en vooruitzichten) zijn positief.  

Aangeboden belang
Aangeboden wordt 100% van de aandelen in de onderneming. Ondernemer is bereid na de transactie nog enige tijd mee te werken. (indien gewenst)

Reden van verkoop
De onderneming staat aan de vooravond van een nieuwe groeifase, ondernemer/oprichter acht zich hiervoor niet de aangewezen persoon om dit te realiseren. 

Geschikt voor
De onderneming is interessant voor strategische partijen/investeerders. Ook is het bedrijf interessant voor MBI kandidaten met kennis & kunde van de branche en natuurlijk toereikende financiële middelen. De huidige positie van de onderneming is een ideale basis om verdere uitbouw en groei verder in gang te zetten.

Omzet
€ 3,650,000
Aantal FTE
51-100
Regio
West Nederland
Sector
Agri & food, Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27592
Rechtsvorm
B.V.