Webshop in feestkleding voor allerhande festiviteiten

Zeer goede online marktpositie


Beschrijving

De webshop exploiteert diverse thematische websites en groeit hard in aantallen bezoekers en conversie. Dit heeft geresulteerd in een zeer sterke groei van de omzet.

Onderscheiden vermogen
Onderscheidend vermogen van de onderneming is het ruime en diverse assortiment. Er wordt scherp ingekocht waardoor de marges gezond te noemen zijn.

Omzet
De omzet over 2019 bedroeg afgerond 2,3 miljoen euro.

Locatie
De onderneming is in het midden van Nederland gevestigd. Vanuit het eigen magazijn is het totale assortiment direct leverbaar.

Profiel koper
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche en met name met online activiteiten te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de onderneming.

Verkoper is bereid koper gedurende een afgesproken periode te ondersteunen en in te werken.

Vraagprijs
De overnamesom bedraagt € 895.000,-  cash & debt free, voor 100% van de aandelen.

Geschikt voor
Een interessant bedrijf voor een MBI-er om verder uit te bouwen of voor een strategische partij om volume toe te voegen.

Omzet

€ 2.300.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Midden Nederland

Sector

Groothandel, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28469

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!