Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Winstgevende webshop, specialist in een niche (sport)kledingmarkt

13 jaar historie, slechts 1 FTE, B2C, grote bekende merken en veel groeikansen


Beschrijving

Winstgevende webshop, specialist in een niche markt van onder- en sportkleding met groot portfolio bekende grote (sport)merken.

Bijzonderheden
De webshop is niet locatie gebonden en vergt slechts 20 tot 40 uur per week aandacht, afhankelijk van het seizoen. Een orderhistorie van ruim 13 jaar, stabiele jaaromzet, zeer laag retourpercentage (11,3% waarvan 8,6% retour en 2,7% ruilen). Sinds een paar jaar wordt er gebruik gemaakt van een fulfillmentpartij, maar het is ook mogelijk de opslag en verzending zelf te doen.

Groeikansen
Er zijn mooie groeikansen door bijvoorbeeld een lancering van een in het bezit zijnde geregistreerd handelsmerk, door meer te doen met marketing, actiever te gaan werken met affiliates en social media of uitbreiding naar buitenland. Ook uitbreiding van het aantal merken is een optie, er zijn goede contacten met gevestigde grote merknamen en (nieuwe) leveranciers.

Domeinnamen
Domeinnamen in alle variaties en extensies zijn beschikbaar (.com, .nl, .fr, .de, .es, .dk, .be, .shop, .online, .eu, etc. etc..) waarmee de merknaam/handelsnaam afgedekt is.

Vraagprijs
Vraagprijs is exclusief de courante voorraad. De voorraad is variabel en is maximaal €35.000,-. 

EBITDA
In de genoemde nettowinst is een ondernemersvergoeding van 1FTE (€45.000) reeds verrekend.

Omzet
€ 359,000
Winst
EBITDA € 51,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28607
Rechtsvorm
VOF