Alfa adviseerde Leon Prins bij zijn participatie in Kokoplant

Beschrijving

𝗘𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗺𝗼𝗼𝗶 𝗯𝗲𝗴𝗶𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟮 🥥🌴

Leon Prins: 'Zo is één van mijn dromen deze week werkelijkheid geworden: Mede eigenaar van een succesvol bedrijf dat positieve veranderingen brengt in de markt.

Direct na mijn studie kwam Kokoplant op mijn pad. Dé leverancier van onder andere de Kokodama, een prachtig product gemaakt van kokosvezels, 99% natuurlijk en 100% biologisch.

Het bedrijf, het verhaal en de potentie spraken mij direct enorm aan, plus: er was ruimte voor mijzelf om hier te kunnen groeien, te leren en mezelf verder te kunnen ontwikkelen. 

Met veel enthousiasme, ambities, liefde en plezier ben ik hier destijds aan het werk aangegaan. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag ontzettend blij mee ben. Trots op wat we tot nu toe samen hebben bereikt en vol goede moed voor de toekomst kan ik daarbij nu officieel bekendmaken dat ik mijn doel heb gerealiseerd: Vanaf heden ben ik mede eigenaar van Kokoplant!

Hiermee zetten we de volgende stap in de verdere groei van ons bedrijf Kokodama. Enorm trots dit te mogen doen samen met René Van Kester en Monique Ouwerling, en dankbaar voor hun geloof in mij en de kansen die zij mij bieden. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen met het team van Kokoplant een nog groter succes gaan maken.'

Alfa Consultants begeleidde Leon Prins bij zijn participatie in Kokoplant.

Alfa Consultants
  • Van Siburgstraat 2-4

    3863HW Nijkerk