Bender Brandwijk & Partners

Ondernemen is wat ons bindt

Bender Brandwijk & Partners

Over ons Bender Brandwijk & Partners 
Zoekt u een partij, die net zo ondernemend is als uzelf, dan is BenderBrandwijk de juiste overnameadviseur voor u. BenderBrandwijk ondersteunt  en begeleidt directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) en aandeelhouders-investeerders bij aan- of verkooptrajecten, maar ook om meer uit hun ondernemingen te halen. Dat doen wij via de volgende diensten: 

  • Bedrijfswaardering: weet wat uw bedrijf waard is; 
  • Bedrijfsoverdracht: begeleiding bij het aan- en verkopen of fuseren van bedrijven;
  • Bedrijfskundig advies voor ondernemers door ondernemers;
  • Organisatie diagnose: ontdek braakliggende ondernemerskansen en pak risico’s aan;
  • Waardegroei-analyse: hoe creëert u meer waarde met uw bedrijf.

Deskundig en praktisch advies
Wij begeleiden bedrijfsoverdrachten binnen het MKB (bedrijven vanaf 10 tot 150 FTE, omzet van € 1.0 mio tot € 150 mio), van het eerste plan tot en met de notaris. Hierbij werken wij samen met accountants, advocaten, banken en andere intermediairs om uw overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook kijken wij breder naar uw bedrijf en organisatie en komen met een deskundig en praktisch advies ter voorbereiding van een voorgenomen bedrijfsoverdracht. Onze bedrijfsovernameadviseurs zijn allen persoonlijk gecertificeerd door de Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht (Bobb).

Daarnaast ondersteunt BenderBrandwijk directeur-grootaandeelhouders om meer uit hun onderneming te halen door het geven van bedrijfskundige adviezen. Vaak gaat dit op basis van onze Organisatie Diagnose en/of een waardegroei-analyse. Door verbeteringen in de bedrijfsvoering door te voeren en gericht aan de waardedrijvers van de onderneming te werken wordt extra (aandeelhouders-) waarde gecreëerd.

Fixed prijs
Als ondernemers willen wij ook graag weten wat iets maximaal gaat kosten. Daarom werkt BenderBrandwijk tijdens de verschillende fasen met een ‘fixed’ prijs op basis van een geschat aantal uren en met een van tevoren overeengekomen ‘succesfee’ bij realisatie van de overdracht.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Bender Brandwijk & Partners
  • Westplein 57

    3016 BM Rotterdam