Bierman Advocaten

Kijken met andere ogen. Dat verandert de zaak.

Wilt u de positie van uw bedrijf in de markt versterken en de toekomst veilig stellen? Of wilt u uw onderneming juist verkopen? De kansen en mogelijkheden heeft u als ondernemer ongetwijfeld al goed in kaart. Toch is het belangrijk dat u goed en zorgvuldig wordt begeleid. Deze processen en trajecten zijn namelijk niet bepaald alledaags. 

Onze ondernemingsrechtadvocaten begeleiden al jarenlang fusies en overnames. Dat doen we als multidisciplinair team, samen met accountants, fiscalisten, valuators, registeradviseurs bedrijfsovernames en andere specialisten. Daarnaast heeft ons kantoor veel ervaring met insolventies en worden wij regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen. Dit, én de ervaring die wij hebben met het adviseren van bedrijven in zwaar weer, geeft ons een unieke positie waarbij wij u van dienst kunnen zijn met juridische kennis en ervaring, maar ook met risk management. Een succesvolle overname of verkoop is dan ook gewaarborgd.

Komen er internationale aspecten bij kijken? Ook dat is geen probleem. Wij werken nauw samen met onze buitenlandse collega’s binnen ons ‘Cicero League of International Lawyers’ netwerk. 

Contactpersonen

Bierman Advocaten
  • Laan van Westroijen 4

    4003 AZ Tiel