Capital Union

Groeifinanciering en herstructurering op basis van een structurele aanpak.

Capital Union begeleidt directies en bestuurders van organisaties en ondernemingen bij hun zoektocht naar financiering en participaties voor groei, herstructurering en onroerend goed. Capital Union heeft toegang tot een groot aantal financiers, waaronder banken, pensioenfondsen, investeringsfondsen, informal investors, crowdfunding en private equity ondernemingen. 

Wij hebben een duidelijke doel voor ogen: het ontzorgen van de directie. Dit doen we door het verdienmodel te doorgronden en snel een plan van aanpak op te zetten. Dit kan bijvoorbeeld een kapitaalinjectie van een financier betekenen of een participatie van een investeerder. 

Groeifinanciering
Wij hebben groot aantal mogelijkheden voor de financiering van snelle groeiers en innovatieve starters. Hierbij zijn financiering en participatie beide goede mogelijkheden. 

Herstructurering
Met onze ruime ervaring in recovery en herstructurerings-projecten kunnen wij u, als Capital Union, snel op weg helpen. Een harde sanering met behoud van de sterktes of een doordacht crediteuren akkoord met toekomst perspectieven kunnen hierbij uitkomst bieden. Eventueel aangevuld met een financiering. Capital Union begeleidt u door het financiële en juridische doolhof en ontzorgt u.

Vastgoed
Wij hebben een speciaal team voor vastgoed en project financiering. Onze financiers kennen de markt zeer goed en kunnen u met een doordachte aanpak snel helpen uw project te financieren. 

Kantoor adres:

  • Capital Union
  • Lichtenauerlaan 102
  • 3062ME Rotterdam