CIC Corporate Integration Consultants

Dé fusie- en overnamespecialist gericht op ICT, telecom en online markten

Over ons

CIC Corporate Integration Consultants is een fusie- en overnamespecialist gericht op ICT, telecom en online markten. Onze onafhankelijke organisatie bestaat uit ervaren management consultants, interim managers en corporate finance-specialisten.

M&A dienstverlening
Onze M&A-dienstverlening heeft een duidelijke focus op ICT-gedreven markten. Wij hebben in deze markten vele verkoop- en koopmandaten uitgevoerd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje van kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Geïntegreerd dienstenpakket
CIC analyseert voortdurend de ontwikkelingen in de ICT-markt. Op basis van deze analyse bieden wij een geïntegreerd dienstenpakket, afgestemd op de specifieke eisen van onze klanten. CIC heeft ervaring met transacties in Business Intelligence & Data Analytics, Managed- en Cloud services, IT- en Softwaredistributie, ERP & CRM, Independent Software Vendors (ISV’s), Cloud en SaaS gedreven business modellen.

Uniek relatienetwerk
CIC beschikt over een uniek relatienetwerk, zowel in de ICT-wereld, in de wereld van institutionele investeerders, als bij private investeerders. Wij zijn hierdoor in staat om onze relaties op cruciale momenten in contact te brengen met strategische partijen die de waarde van hun onderneming of hun marktpositie een 'up lift' kunnen geven.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1997
Aantal adviseurs:
4
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Waardebepaling

Algemene gegevens

CIC Corporate Integration Consultants
E-mail ons

Referenties

Cliënt Solutions
Verkoop
IT, online & e-commerce
L&M Software
Verkoop
IT, online & e-commerce
OPDION Services
Verkoop
IT, online & e-commerce

Aangesloten bij Brookz sinds May 12, 2011

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
2
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
1
bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen