CKH Advocaten

Wij zijn CKH Advocaten, wij ondernemen het!

CKH Advocaten

CKH Advocaten is een ambitieus en ondernemingsgericht advocatenkantoor waaraan 13 advocaten verbonden zijn. Onze advocaten zijn stuk voor stuk ondernemend, thuis in het zakenleven. CKH Advocaten staat voor inzet, kennis, expertise en vooral ook meedenken. Vooral bij overnames is dit laatste cruciaal. Onze advocaten zijn oplossingsgericht en komen graag tot de kern.

CKH Advocaten onderscheidt zich van andere kantoren, door zaken scherp en doelgericht aan te pakken. Durven te denken buiten de geëffende paden. Acteren op een hoog niveau. Daarbij zijn wij ijzersterk in Intellectueel Eigendom.

Onze cliënten zijn vooral bedrijven en ondernemers, maar soms ook (vermogende) particulieren. CKH Advocaten heeft de ambitie om voor iedere cliënt een topprestatie te leveren. Voor ons is dat overigens de gewoonste zaak van de wereld. Advocatuur hoort no-nonsense te zijn, doen wat er van je gevraagd en verlangd wordt. Beantwoorden aan het verwachtingspatroon van de cliënt. Wij weten ook waar ondernemers behoefte aan hebben.

Van oudsher hebben wij een sterke en brede M&A praktijk. Fusies, overnames & herstructureringen zijn onze specialisaties. Onze cliëntengroep is divers, waarbij wij vooral ook vaak optreden voor partijen uit de media- en evenementenwereld, de grafische sector en de sport/spelwereld.

Wij hebben sterke samenwerkingsverbanden met fiscalisten, notarissen, accountants en corporate finance-adviseurs, zowel in binnen- als buitenland. Als het moet en nodig is, kunnen wij daardoor snel schakelen, op ieder vlak.       

Kantoor adres: