Claassen, Moolenbeek & Partners Utrecht

Uw vertrouwenspersoon bij Strategie, Financiering en Bedrijfsovername.

Over Claassen, Moolenbeek & Partners Utrecht 
Utrechtse MKB ondernemers die denken aan opvolging, al dan niet binnen de familie. Of ondernemers die willen uitbreiden middels een overname. Ondernemers die praten met een concurrent over samenwerking, misschien dromen over een fusie. Of ondernemers die hun belangrijke medewerkers mede-eigenaar willen maken. Ondernemers die hun bedrijf in de verkoop willen zetten omdat ze toe zijn aan een volgende stap in hun leven.

Al deze ondernemers kunnen bij CM&P Utrecht terecht voor deskundige begeleiding; zowel voor de “harde” kant van het proces als voor de, niet minder belangrijke, “softe” kant. Want vaak gaat het bij voorbereiding, beslissing en uitvoering om mensen en emoties.

Expertise 
Met achter ons de kennis, het netwerk en de ruime ervaring van de landelijke CM&P organisatie begeleiden wij Utrechtse ondernemers tijdens zo’n niet alledaags proces op gestructureerde wijze van begin tot eind. We onderzoeken wat het juiste moment is om te kopen of verkopen. Adviseren welke maatregelen genomen kunnen worden om de waarde van de onderneming te optimaliseren. Maken een gedegen waardeanalyse.

Gaan actief op zoek naar een geschikte koper. Voeren eventueel de onderhandelingen. En verzorgen de vereiste documentatie, waarbij we de samenwerking met de accountant en juridische en fiscale adviseurs van de ondernemer coördineren. 

Contactpersonen

Claassen, Moolenbeek & Partners Utrecht
  • Herculesplein 16

    3584 AA Utrecht