DHW Corporate Finance

Specialist in bedrijfsovernames en creatieve financieringsoplossingen

Over ons

DHW Corporate Finance is uw specialist bij bedrijfsovernames en -overdrachten. Bij dergelijke trajecten spelen naast juridische, fiscale en financiële aspecten vooral ook emotionele aspecten en rol. Onze adviseurs zijn uw vaste aanspreekpunt voor al deze aspecten gedurende het gehele overnametraject.

Full service
DHW Corporate Finance maakt deel uit van een full service adviesorganisatie, actief in het MKB in voornamelijk Noord-Holland. Wij ondersteunen ondernemers bij alle werkzaamheden en beslissingen op economisch gebied zowel administratief, fiscaal, juridisch als bedrijfseconomisch. De Hooge Waerder heeft vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard en Haarlem. De afdeling Corporate Finance is op al deze vestigingen vertegenwoordigd.

Complexe vraagstukken
DHW Corporate Finance houdt zich bezig met complexe vraagstukken zoals overnamebegeleiding (zowel aan- als verkoop), bedrijfswaarderingen, haalbaarheidsonderzoeken, managementbegeleiding, startersbegeleiding, financieringsvraagstukken en recovery. De adviseurs van DHW Corporate Finance hebben het inlevingsvermogen, de kennis en de ervaring om complexe zaken begrijpelijk te maken.

Gecertificeerd
Diverse medewerkers van DHW Corporate Finance zijn gecertificeerd, waaronder een Register Valuator, ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV), een Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB) en een gecertificeerd overname adviseur aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2010
Aantal adviseurs:
6
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery

Algemene gegevens

DHW Corporate Finance
E-mail ons

Referenties

Transportbedrijf Dekker-Waarland B.V.
Aankoop
01-01-2019
Automotive, transport & logistiek
Selling en Logistic Services B.V.
Verkoop
01-09-2018
Gezondheidszorg & farmacie
Golfbaan Heiloo
Financiering
01-10-2018
Horeca, toerisme & recreatie

Aangesloten bij Brookz sinds October 17, 2012

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
11
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
8
bedrijven te koop aangeboden