De Raadgevers

Bedrijfsjuristen


Over ons

De Raadgevers Fusies en Overnames spitst zich toe op u als MKB-ondernemer. In diverse fases van het ondernemersbestaan zijn wij u van dienst. Denk hierbij aan de aankoop van een bedrijf, de verkoop van uw eigen bedrijf of bedrijfsoverdracht aan uw opvolger.

Ook bieden wij ondersteuning op het gebied van bedrijfswaardering en harmonisering van arbeidsvoorwaarden.

De Raadgevers Fusies en Overnames is onderdeel van De Raadgevers Bedrijfsjuristen. Met de inzet van onze juristen en flexibele werkwijze kunnen we je snel en effectief adviseren. Je hebt bij De Raadgevers Bedrijfsjuristen je eigen ‘huisjurist’: een vast contactpersoon die toegankelijk, snel en makkelijk te raadplegen is. Op elk moment is het mogelijk te overleggen over bijvoorbeeld contracten, personele aangelegenheden, inhuur van zzp’ers en de algemene voorwaarden. Ook het volledig begeleiden van een incassotraject is onderdeel van onze dienstverlening.

De Raadgevers Bedrijfsjuristen zorgt ervoor dat je de juridische aspecten en de gevolgen daarvan volledig in beeld hebt én houdt. Daarnaast houdt De Raadgevers Bedrijfsjuristen je op de hoogte van alle relevante nieuwe wetgeving. Met de werkwijze van De Raadgevers Bedrijfsjuristen ben je dus altijd voorbereid en daarmee voorkom je onnodige procedures en hoge kosten.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1992

Aantal adviseurs:

6

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery, Due diligence, Harmonisering en Arbeidsvoorwaarden

Sector specialisatie:

MKB-breed, Bouw, Techniek, Schoonmaak en Uitzendbranche

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

De Raadgevers

location-icon Herculesplein 14
3584 AA Utrecht

Aangesloten bij Brookz sinds 17 oktober 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Herculesplein 14

3584 AA Utrecht