De Raadgevers

Bedrijfsjuristen

Over ons

De Raadgevers Fusies en Overnames spitst zich toe op u als MKB-ondernemer. In diverse fases van het ondernemersbestaan zijn wij u van dienst. Denk hierbij aan de aankoop van een bedrijf, de verkoop van uw eigen bedrijf of bedrijfsoverdracht aan uw opvolger.

Ook bieden wij ondersteuning op het gebied van bedrijfswaardering en harmonisering van arbeidsvoorwaarden.

De Raadgevers Fusies en Overnames is onderdeel van De Raadgevers Bedrijfsjuristen. Met de inzet van onze juristen en flexibele werkwijze kunnen we je snel en effectief adviseren. Je hebt bij De Raadgevers Bedrijfsjuristen je eigen ‘huisjurist’: een vast contactpersoon die toegankelijk, snel en makkelijk te raadplegen is. Op elk moment is het mogelijk te overleggen over bijvoorbeeld contracten, personele aangelegenheden, inhuur van zzp’ers en de algemene voorwaarden. Ook het volledig begeleiden van een incassotraject is onderdeel van onze dienstverlening.

De Raadgevers Bedrijfsjuristen zorgt ervoor dat je de juridische aspecten en de gevolgen daarvan volledig in beeld hebt én houdt. Daarnaast houdt De Raadgevers Bedrijfsjuristen je op de hoogte van alle relevante nieuwe wetgeving. Met de werkwijze van De Raadgevers Bedrijfsjuristen ben je dus altijd voorbereid en daarmee voorkom je onnodige procedures en hoge kosten.

Contact met de adviseur

De Raadgevers is het juridisch adviesbureau voor het MKB. Met de inzet van onze juristen en flexibele werkwijze kunnen we je snel en effectief adviseren
De Raadgevers
Herculesplein 14
3584 AA Utrecht
Opgericht:
1992
Aantal adviseurs:
6
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch advies, Recovery, Due diligence, Harmonisering en Arbeidsvoorwaarden
Sector specialisatie:
MKB-breed, Bouw, Techniek, Schoonmaak en Uitzendbranche
Aangesloten bij Brookz sinds:
17 October 2019
Social media
linkedin facebook

Contactpersonen:

Adressen:

Bezoek- en postadres

Herculesplein 14

3584 AA Utrecht