ECFG

ECFG is een onafhankelijke, zelfstandige en private onderneming die adviseert, begeleidt en investeert in MKB-ondernemingen die actief zijn in het business‑to‑business segment.

ECFG

Over ECFG Finance & Growth 
ECFG Finance & Growth B.V. is opgericht in 2007 en gespecialiseerd in bedrijfsovernames, corporate recovery, financieringen en waarderingen.

We bieden ondernemingen in elke levensfase een breed palet aan corporate finance services, waaronder M&A en debt advisory. Samen met de ondernemer streven we hands-on naar groei van omzet en rendement, daling van risico’s en optimalisering van financiering. Onze activiteiten omvatten onder andere:

Mergers & Acquisitions (M&A)
Begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven, met waardecreatie gedurende de gehele M&A deal lifecycle.

Debt Advisory
Begeleiding bij het realiseren van investeringen, leningen en subsidies en het vinden van bancair en informal capital via ons uitgebreide netwerk

Business & Control
De inzet van ervaren financiële professionals die op interim-basis een functie in de onderneming vervullen binnen business- en financial controlling en de administratieve organisatie

Investment Services
Het totale spectrum aan diensten rond het beheer van investeringen (onder andere pre-analyse, transactie-, closing- en exit-begeleiding, audit interne- en accountantscijfers)

Trusted Business Advisor
Optreden als sparringpartner voor de ondernemer in alle aspecten van de bedrijfsvoering

Business Valuation
Het uitvoeren van een bedrijfswaardering en het opmaken van het waarderingsrapport Begeleiding bij de aan- en verkoop van be

Onze professionals
Ons Finance & Growth team heeft een jarenlang trackrecord en kan worden samengevat als hands-on, ondernemend, dealdriven, pragmatisch, internationaal georiënteerd, creatief en resultaatgericht. Door inzet van onze begeleiding worden de diverse facetten van een business case ingevuld met de juiste expertise en ervaring binnen een zorgvuldig opgebouwd netwerk. Zo weten we telkens opnieuw partijen te matchen en toegevoegde waarde te creëren bij elke transactie.

Dealpublicaties

Contactpersonen